Antagen till ny novellantologi 2018!

denmagiskaportenomslag

Det fina omslaget gjort av Jane-Helen Berntsson

Idag har jag sovit bort halva dagen. Igen. Det verkar som om foten som läker behöver enormt mycket sömn. Blä. Men när jag öppnade mejlen idag möttes jag av något riktigt roligt!

Min novell ”De orörbara” på tema fantasy som jag skrev i somras samtidigt som jag höll på att slita mitt hår är antagen till novellsamlingen ”Den magiska porten vid Färgargården”

Boken kommer ut någon gång under maj 2018.

Jippi! Det känns fantastiskt kul att få vara med i ännu en novellsamling.

 

”Hej Anni,

nu är din text inlagd i boken Den magiska porten vid Färgargården, med andra ord är du nu en av författarna till boken. Grattis!”

Jag hoppas att baksidestexten gör dig lite nyfiken:

”Det du håller i handen är en portal till flera författares egna magiska världar. Låt dig inte luras av Färgargårdens idylliska skönhet. Det här är en plats som ingen annan på jorden, här finns öppningen till allt liv. Vid sällsynta tillfällen kan man stöta på något speciellt, ett skimmer, en dold väg, en port. Ta dig i akt, du har blivit varnad.

Flera författare har inspirerats av atmosfären i det gamla huset och berättelserna har vuxit fram. Genom novellerna får du ta del av det förflutna och se vad som händer när varken fantasi eller ord sätter några gränser. Vad är det för hemligheter som döljs på Färgargården? Läs, njut och försvinn bort i gränslandet mellan fantasi och verklighet.”

Om jag inte fortfarande åt så mycket smärtstillande skulle jag såklart fira med ett glas bubbel. Men ett liiiitet glas kanske jag kan unna mig ändå. Varje litet framsteg ska ju firas även om foten sedan Hallux Vallgus-operationen är i ett jättesnyggt paket…

fot

Foten i ett snyggt paket och så lite kryckor på det i ett par veckor till. Inte kul!

Jag har sagt det förut men det tål att upprepas. Ingenting är omöjligt. Bara olika svårt. Jag trodde på den här novellen som jag till slut tyckte blev riktigt bra. Det är inte ofta jag är nöjd med det jag skriver men den här berättelsen har något speciellt. Precis som min e-novell ”En berättelse från ovan”. Jag hoppas att du vill läsa.

Om  nu bara den jäkla foten kan se till att läka lite kvickt så jag får energi till att arbeta igen och komma vidare med mina andra projekt. Framför allt det största, det som handlar om att få min första egna bok klar. Håll gärna en tumme!

/Anni

Ps. Ett stort tack till alla mina skrivarvänner och till min bästa skrivarcoach Kim M Kimselius som alltid peppar mig. Och tack även till Jenny Holmström, JMH Korrektur som hjälpte mig när jag körde fast. Utan er hade inte ”De orörbara” blivit klar och definitivt inte lika bra.

12 reaktioner på ”Antagen till ny novellantologi 2018!

  1. Jag gläds så för din skull! Grattis!
    Har inte varit inne här på ett tag, eftersom jag haft otroligt fartfyllt på jobbet.
    Men jag tror jag vet hur du känner det då novellen kom med!

    Gilla

    • Tack, Carita 💕 Ja, det är fantastiskt kul. Jag tragglade länge innan jag end kom på en ide. Men sedan kom karaktärerna Liam och Leona, sedan en titel och därefter rullade det på.

      Gilla

    • Tack Kim! De orden är du så väl värd. Du som peppat mig ända från starten på min skrivarresa 🤗 En dag når jag mitt stora mål och jag kommer alltid att minnas de som varit med mig på vägen ❤️

      Gilla

  2. Tack, Kim! Så fort foten är läkt och jag är pigg igen hoppas jag kunna skriva vidare. Just nu ligger jag mest och vilar och tänker ut nya, förhoppningsvis bra saker att skriva. Kram!

    Gilla

    • Tack så jättemycket! Det är något bättre men hoppas värken försvinner när stift tas bort på tisdag. De sitter och skaver in mot benet. Oskönt kan man säga… men det blir bättre. Sedan runt tre veckor kvar i fotpjäxan.

      Gillad av 1 person

Lämna en kommentar