Författardrömmar

Sedan jag var riktigt liten har jag nog alltid drömt om att bli författare. Så snart jag lärt mig läsa slukade jag alla böcker jag kunde komma åt. Jag älskade att skriva, skrev dagböcker på löpande band och mängder av poesi redan i tidiga år. Skolbiblioteket och Södertäljes stadsbibliotek var platser jag flitigt besökte både som barn och under tonåren. Både för att läsa och för att göra skolarbeten. Bibliotek är fantastiska med alla författare, böcker och berättelser i långa rader. Så mycket kunskap, historia och fantasi samlat på en plats.

Mitt stora intresse för böcker och läsande finns kvar. Likaså mitt intresse för ord och för att skriva. I min blogg kan du följa min väg mot att få min första bok på temat ”Ingenting är omöjligt” klar, och förhoppningsvis utgiven. Jag har uppslag till många fler berättelser, både faktaböcker, romaner och noveller.

Här kan du anmäla ditt intresse med en mejladress, så får du ett meddelande när min första bok blir utgiven.

Det är min stora dröm – att få ägna mig åt skrivande som kan göra skillnad för andra människor. Och jag tänker – kan man drömma kan det bli verklighet. Min drivkraft är att hjälpa andra människor, att försöka göra världen lite bättre. Genom att sätta upp tydliga mål, vara tydlig med vad man vill och vart man vill tror jag att man kan nå sina drömmar – och förbättra världen en smula. Följ mig gärna och se om jag lyckas.

Where my books go.

All the words that I gather,
And all the words that I write,
Must spread out their wings untiring,
And never rest in their flight,
Till they come where your sad, sad
heart is,
And sing to you in the night,
Beyond where the waters are moving,
Storm darkened or starry bright.

W.B. Yeats.
LONDON, January 1892.

Förutom en rad utbildningar inom information och kommunikation på bland annat Berghs School of Communication har jag har gått skrivarkurser i skönlitterärt skrivande på Folkuniversitetet med författaren Helen Laestadius Loman, ”Att skriva en bok” och ”Att skriva en bok, fördjupning”. Jag har även gått flera kurser i skönlitterärt skrivande med författaren Kim M Kimselius.

Den 16 april 2015 nådde jag en milstolpe. Min första egna privata text, en krönika, blev publicerad i Allas och jag tänker igen, ingenting är omöjligt – bara olika svårt. Därefter en till krönika som blev publicerad, snart en till… Därefter tre noveller i en antologi och ytterligare en text i en bok hösten 2016 och ännu en våren 2017.

Våren 2017 debuterade jag med min första e-novell ”En berättelse från ovan”. Utgiven av Joelsgården förlag. Den finns att beställa både på adlibris.com och bokus.com Kanske är jag författare nu?

anni_kronika_allas_2015_nr17

Författardrömmar

Det bor en längtan långt därinne.

En dröm som brinner i mitt sinne.

Ord för ord skriver jag.

Mitt livs historia.

/Anni

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s