Träning & Må Bra

Under våren 2014 råkade jag ut för en allvarlig cykelolycka när jag tränade inför Tjejvättern. Och vägen tillbaka blev lång. Längre än jag någonsin kunde tro.

Det har varit tufft, men också lärorikt och jag har funnit vägar och verktyg för att komma framåt, för att läka och komma tillbaka till livet. Träning och motion på mina villkor, utan stress och för att må bra har blivit ett sätt att läka och att leva. Numer är motion, träning och promenader bland det viktigaste jag gör och det har hög prioritet i mitt liv. Jag har också blivit mer ödmjuk inför livets bräcklighet och försöker se skönheten i varje dag, oavsett väder, vind eller motgång.

65584C72-DF6B-4722-A69F-3E6E8A61FA7B

Eftersom jag lever efter devisen att det är bra och kul att dela med mig så gör jag det i min blogg. Jag hoppas kunna inspirera och hjälpa någon med mina tankar och tips.

”The difference in winning and loosing is most often…not quitting.” /Walt Disney

/Anni

Anni Svensson 2016 träning

Ps. I februarinumret (2015) av tidningen Må Bra är jag med i reportage om att träna i ur och skur. Om motivation, om att inte ge upp, trots motgångar.

anni

Annonser

En reaktion på ”Träning & Må Bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s