Ingenting är omöjligt.

”Ingenting är omöjligt – bara olika svårt.” Så sant. Det är ett av mina favoritcitat som jag fick höra första gången från Robert, en tidigare arbetskamrat och det är även titeln på mitt allra första blogginlägg som jag skrivit privat. Bara för att det är kul. Bara för att jag älskar ord. Bara för att jag har så mycket jag vill dela.

Jag har haft och har även nu förmånen att gästblogga, bland annat för det eminenta nätverket Give it forward. Min första gästblogg just där på http://www.iderummet.se har titeln ”Ingenting är omöjligt.” Jag har bloggat en hel del i mitt arbete som kommunikatör men inte bloggat privat. Så när jag fick veta att jag skulle få möjlighet att vara gästbloggare och senare när det första inlägget publicerades var jag omåttligt nyfiken på hur det skulle gå. Och lite spänd också förstås. Skulle någon vilja läsa det jag hade att berätta?

Det lästes, gillades och/eller delades av oerhört många människor och lyckan var enormt stor. Någon eller till och med ganska många ville läsa det jag skriver. Fantastiskt. Och mitt hopp väcktes åter igen. Min bok på temat ”Ingenting är omöjligt” kanske också kommer läsas av många en dag?

Här kan du läsa ”Ingenting är omöjligt”.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s