Vrider du (också) på pinnen?

Och så alldeles nyligen var det dags igen för ett nytt inlägg som gästbloggare. Länge hade jag tänkt på att skriva denna text som ett nytt inspirationsbidrag i nätverket Give it forward på http://www.iderummet.se

En cykelolycka i slutet av maj satte stopp för mitt skrivande under lång tid. (Mer kring olyckan och vad som skedde därefter kommer jag att berätta inom kort.)

Under denna tid av rehabilitering har många tankar och texter lagt sig på rad i mitt huvud. De bara väntar på att få komma ut. En efter en kommer de ut på pränt. I den hastighet min kropp tillåter. För än idag kan jag inte sitta alltför långa stunder vid datorn. Mycket av min tid läggs på rehabilitering i form av sjukgymnastik, TENS, vila, promenader, återgång till mitt arbete som kommunikatör och peptalk med mig själv 🙂

Jag skrev texten i rasande fart. Den ville ju bara ut.

Fick besked om att den skulle publiceras. Och jag höll andan. Igen.

Skulle den läsas? Gillas? Delas?

Och svaret kom:

”Tack för alla dina grymma blogginlägg. Du är en av våra populäraste bloggare och du får väldigt stor spridning. Din senaste blogg nådde 22 500 personer!! Vi publicerar gärna fler blogginlägg och dina förslag låter utmärkt.”

Jihaaaaa! Jag blev så lycklig!

Här kan du läsa ”Vrider du också på pinnen?”

Annons

En reaktion på ”Vrider du (också) på pinnen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s