Att blogga eller inte blogga. Det är frågan.

Många gånger har jag klurat på det här med en privat blogg. Ska jag eller ska jag inte? Och om jag ska ha en egen blogg behöver den ha en specifik inriktning eller kan jag skriva om det som faller mig in? Behöver jag en väl genomtänkt strategi?

Per Vikström är en fantastisk kille som jobbar med webb. Han har nyligen bloggat just om att blogga. Om du inte bestämt dig ännu eller om du kanske kommit igång, men inte vet hur du ska fortsätta – läs Pers råd och tips.

”Strategi för att börja blogga” av Per Vikström.

Jag hittade nyligen en annan mycket inspirerande artikel som också handlar om att blogga och hur man gör det på bästa sätt. Läs ett gäng bra tips och trix på dailyblogtips.com Här finns hela artikeln som inspirerade och gav mig några nya insikter: ”7 Ways to make your posts pop on social media”

Lycka till!

Annons

2 reaktioner på ”Att blogga eller inte blogga. Det är frågan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s