Premiär! Min allra första egna krönika publicerad i Allas

Den dagen jag fick beskedet var en dag fylld av obeskrivlig lycka. Min krönika, min första krönika skriven av mig, bara för mig själv och om det jag vill berätta var antagen till en tidning. Om inspiration, motivation, träning, motgång och om att inte ge upp.

I många år har jag skrivit berättelser och texter för mitt arbete. Bloggtexter, nyheter, pressmeddelanden, intranät-texter, webbtexter, brev, intervjuer, reportage, artiklar osv. Det är bland det roligaste jag vet och jag älskar mitt jobb som kommunikatör. Men att få sin egen krönika publicerad i en tidning – det är stort. Mycket stort. Och annorlunda. Det är ju jag, Anni. Bara jag, mina egna tankar och det viktiga jag har att berätta.

anni_kronika_allas_2015_nr17

Jag är så glad. Allas veckotidning nr 17 våren 2015. Min premiär.

Hurra! och tack Allas chefredaktör Mikael och Allas veckotidning för att ni ville ha mig med.

/Anni

Ps Rubriken var från början ”Med små steg kommer man långt.” Men det blev ju bra även med ”Ha kul på vägen”  🙂 Och drömmer du också om att få en krönika publicerad och vill du veta hur jag gjorde? Skriv en kommentar eller skicka ett mejl till annimysvensson@hotmail.com så lovar jag att berätta.

Annons

En reaktion på ”Premiär! Min allra första egna krönika publicerad i Allas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s